Sansebolde / Massagebolde

Sanse og motorik bolde, Edushape har mange forskellige, hvor fællesnævner er at de er oplagt at trille, tumle og kravle efter - bare sjove og stimulerende at lege med. Desuden anvendes til blid baby massage et hit. De er fri for & helt uden ftalater, BPA og latex. 

 

preload spinner

Sansebolde & massagebolde er fra Edushape. Prøv en massagebold med dit barn, giv blid massage, og du gør barnet opmærksom på de forskellige krops dele, som medfører en øget velvære for barnet. De er også gode til massage på ømme muskler for ældre børn, også for voksne.

De populærer Sansebolde, er de to-farvede prik sansebolde er i flotte varme farver og du kan få dem i både små og store. See-Me som er transparente er lidt blødere og i 8 forskellige nuancer. Ellers for eksempel er Regnbue-sansebold med kugler indeni, som opfordre til bevægelse et hit. Varme-føle Sansebold har en sjov funktion da den skifter farve ved din håndvarme og kan ellers bare kastes med. Måske du ved det, men det er for eksempelt super vigtig for alle børn gennemgår en kravle fase, da det har indvirkning på udviklingen af hjernen når de senere skal lære at læse. 

Derfor er Edushape´s sansebolde vigtig for netop dit barn, og du kan se flere detaljer ved hver Sansebold