Mærker / Brands

Her finder du beskrivelse af hvert mærke - klik på logoet og du linkes til deres hovedkatalog eller hele det tilgængelig sortiment.

Træ legetøj, musikinstrumenter og spil 

New Classic Toys er et hollandsk familie foretagne. 

Vi har arbejdet sammen med NCT i mange år, de har et dejligt stort udvalg af musikinstrumenter og et bredt udvalg af klassisk og solidt trælegetøjJeg fandt dem faktisk, fordi jeg ledte efter en lyserød guitar til min datter i julegave, og da jeg ikke fandt nogen i Danmark, søgte jeg i udlandet og fandt af omveje New Classic Toys.

New Classic Toys´s firma filosofi: Alle børn bør have muligheden for at spille musik, lege med klodser, rolleleg - efterligne leg....interaktiv leg.

Legetøj fra New Classic Toys er klassisk og traditionelt legetøj som lever fra generation til generation. Legetøjet bidrager til børns positive lærende udvikling, som er værdifuldt hvert et barn.

Under "deres vinger" tilbydes trælegetøj fra Lenin og Viga.

Alt legetøj er i god kvalitet og opfylder naturligvis EU standarterne. 

 

Badeleg, Sanse og motorisk legetøj & spil 

Edushape er et familie foretagne, med hovedkontor i Israel og datter selskab i New York.

Edushape er Penesco´s ældste samarbejdspartner, og jeg husker stadigvæk tydeligt, da den første container kom hjem i 2007. Edushape har en god blanding af sjov og anderledes legetøj, og deres produkter har fået et solidt fodfæste på det danske marked.

Edushape har siden 1983 produceret, bløde og sikre kvalitets legetøj som med succes udvikler læring gennem leg.

Flere af deres produkter er prisbelønnet fra: Seal of Excellence, TopToy, Preferred Choice, Dr. Toy, Best Toy Award, The National Parenting Center,  Parents Choice / a Choice samt Parenting & Pregnancy Awards.

Alle produkter lever op til EU og ASTM standarterne, hvor de ligeledes overholder reglerne om formamid, ftalater m.m..

Fotobank - dropbox klik her

Træ legetøj, rangler & lærende spil 

Gogo Toys har eksisteret siden 1974, og er et familie foretagende fra Taiwan.

Jeg fandt for mange år siden GogoToys produkter i en institution i Los Angeles. Aldrig havde jeg set så lækker en kvalitet af trælegetøj og samtidig med geniale indlæringsmuligheder - disse var med til kickstarten for Penesco.

Trælegetøjet er forarbejdet til den absolutte bedste kvalitet. Træet er birketræ fra Rusland og malingen er vandbaseret fra Tyskland.

Det er lærende spil og legetøj, med fokus på farver, tal, øje-hånd koordinering og motorikken. Spillene kan spilles på flere måder, som indbyder til forskellige måder at lære på.

Prisbelønnet legetøj fra; Practical Pre-School, Play Matters og Right Star Award.

Opfylder naturligvis alle EU standarterne.

 

Red Kloden - Save our Planet spil, bæredygtig og fra EU

Adventerra Games - høj kvalitets spil

Adventerra Games er sjove indlæringspil  med fokus på Red Kloden / Save our Planet - det er bæredygtigt og høj kvalitet med solide brikker. 

Det er spil som med deres konkrete eksempler, lærer os at respektere og passe bedre på miljøet, samtidig med at de stimulere logik, matematik og sociale færdigheder. Det er lærende spil, som både er til private og til institutioner.

Det er Swiss design og produceret af 100 % genbrugs materiale. Ingen plastik film omkring æsken heller.

Adventerra er produceret i EU, som reducerer CO2 i forbindelse med en relativ kort transport strækning.

At værne om miljøet, er et bevidst valg.

 

Udelegetøj - Strand legetøj - neopren

 

Sunflex Sport - spil og udeleg høj kvalitet

 

Sunflex Sports er bade-/strandleg, spil og legetøj til både børn, teenagere og voksne. Det er høj kvalitet og solide spil og legetøj primært til udendørs leg og bevægelse; på stranden, poolen, haven, parken, skolegården med mere og er også oplagt at tage med på ferie.

 

Deres populære neopren serier tåler vand, da det er lignende materiale som en dykkerdragt, og finde i flere flot og iøjnefaldende design.

Sunflex Sport med hovedkontor i syd Tyskland og filial i Hong Kong, har den filosofi at gode sports og spille oplevelser, styrker sammenholdet når man spiller sammen.

Sortimentet fra Sunflex Sport er til børn fra 3 år, skolebørn og voksne.

God spille-lege lyst - det er sjov bevægelse og leg.

 

 Puslespil pallekøb, produceret i Europa

Eurographics "made in Europa" - puslespil på 500 - 1000 og 2000 brikker.

Jeg faldt pladask for deres skønne motiver og flotte æsker, og er så glad for at have dem "under vores vinger".

Puslespillene er i højeste pap kvalitet (blueboard).  Trykfarverne er udvundet naturligt fra grønsager og puslespilsbrikkerne leveres i en bio-nedbrydende pose.

Naturligvis FSC godkendt (dvs at det ikke er fra regnskovs områder) og opfylder EU og ASTM standarterne. Du finder et stort og bredt sortiment med mange kategorier som, Vintage-Retro, Biler, Kunst, Landskaber, Foto-landskaber, Lærings motiver, Dyr, Legender, Mad-Kager-Planter m.m.

De bliver produceret og leveret direkte fra Tyskland, det er pallekøb med rabat. Du finder kataloget ved at klikke på logoet herover. Puslespillene på 1000 brikker er "smart-cut" som betyder at brikkerne er skåret en smule asymmetrisk, som giver en lidt anden udfordring når det lægges. Du finder "smart-cut" logoet på forsiden af æsken.

Eurographics er produceret i EU, som reducerer CO2 i forbindelse med en relativ kort transport til Danmark.

 

Aktivitetsspil, brætspil, udendørs og indendørs til hele familen

 

BS-Toys er sjov, udviklende, lærende samt solidt legetøj og spil, hvor mange både kan spilles ude- og indenfor.

Du finder masser af aktivitetsspil for hele familien, som har fokus på motorik, øjeøhånd koordinering, træning af reflekser og afstandsbedømmelse. Flere spil har også en taktisk tilgang - stimullering af vores hjerneceller er jo altid godt.

Materialet er prmærkt i træ, og som noget helt nyt, er plastik ved at blive erstattet er overskyedende materiale;  strå fra hvede.

BS Toys er en god blanding af spil som du allerede kender og nye spil som har et frisk pust på den sjove måde.

 

 Klassisk, sjov og stimulerende trælegetøj i god kvalitet

Viga er trælegetøj i friske farver, her finder du både klassisk og lærende legetøj og spil.

 

PolarB, er trælegetøj til børn - det er super flot i farver og design, det er en ny design linje fra Viga. Isbjørnen er det gennemgående dyr i dette mærker, PolarB er forkortelse for Polar Bear = Isbjørn. Kvaliteten er god, og her er fokus på stimulerende og motorisk legetøj.

 

Hånddukker & Anatomi puslespil, træ

Beleduc er et tysk firma, som har produceret lærende legetøj siden 1963.

Det er et velrenommeret firma, som har etableret sig indenfor området; leg og lær. Beleduc´s firma filosofi: børn leger ikke for at lærer, men de lære fordi de leger.

Fra Beleduc, finder du de populære hånddukker, spil og 5-lags puslespil herunder.

Du finder desuden mange af deres produkter i landets institutioner.

 

 

 

Lelin er trælegetøj i friske farver, hvor deres magnet bogstaver og tal er bland de mest populærer.