Paddle bat 2 styk

Paddle bat 2 styk

Du skal være logget ind for at kunne lave bestillinger

Paddel bat sæt, designet til at skabe sjov og bevægelse i det fri for børn og voksne. Dette sæt er den perfekte måde at tilføje leg og fysisk aktivitet til enhver udendørs sammenkomst.


Model/Varenr.: GA468

Paddel Bat Sæt: Ideel til Aktiv Udendørs Leg

Introducerer det charmerende paddel bat sæt, designet til at skabe sjov og bevægelse i det fri for børn og voksne. Dette sæt er den perfekte måde at tilføje leg og fysisk aktivitet til enhver udendørs sammenkomst.

Robuste Materialer og Komfortabelt Design

  • Holdbart Plywood og Skumgreb: Fremstillet af slidstærkt plywood med et blødt skumgreb, sikrer disse bats både lang holdbarhed og komfort under spil.
  • Ideelle Størrelser: Inkluderer to bats, der hver måler 42x21 cm, samt en bold på 5 cm i diameter, perfekt til spillere i alle aldre.

Sikker og Lærerig Leg

  • Anbefalet Alder: Sikker for børn fra 3 år og anbefalet til børn på 6 år og op.
  • Fremmer Øje-Hånd Koordination: Styrker øje-hånd koordinationen, en essentiel færdighed i mange sportsgrene.
  • Forbedrer Koncentration og Udholdenhed: Legen hjælper med at udvikle koncentration og fysisk udholdenhed.

Velegnet til Alle Udendørs Lejligheder Dette paddel bat sæt er fantastisk til en bred vifte af udendørs aktiviteter, lige fra stranden til baghaven. Let at tage med og tilbyder en underholdende måde at inkludere motion i udendørs lege.

Inviter til sjov og motion under åben himmel med dette paddel bat sæt – en vidunderlig kombination af leg og fysisk aktivitet, sikker og sjov for de yngste familiemedlemmer.