Ringkast spil rundt og i træ fra BS TOYS - Klassisk Sjov for Alle Aldre

Ringkast spil rundt og i træ fra BS TOYS - Klassisk Sjov for Alle Aldre

Du skal være logget ind for at kunne lave bestillinger

Trærings kaste spil: Sjov for Hele Familien. Inviter til familiehygge og venskabelig konkurrence med BS Toys' træringkastningsspil. Dette klassiske spil er den perfekte måde at tilbringe kvalitetstid på og egner sig til spillere fra 4 år og op.


Model/Varenr.: GA470

Trærings kaste spil: Sjov for Hele Familien

Inviter til familiehygge og venskabelig konkurrence med BS Toys' træringkastningsspil. Dette klassiske spil er den perfekte måde at tilbringe kvalitetstid på og egner sig til spillere fra 4 år og op.

Holdbarhed og Timevis af Sjov

  • Fremstillet af træ og bomuld, dette holdbare spil er både miljøvenligt og bygget til at holde. De naturlige materialer giver en behagelig spilfornemmelse og sikrer en langvarig legeværdi.

To Basestørrelser for Forskellige Færdighedsniveauer

  • Med en stor base (ø 25 cm x 16 cm) og en mindre base (ø 7 cm x 16 cm), er spillet designet til at tilbyde forskellige udfordringsniveauer, hvilket gør det sjovt og tilgængeligt for både yngre børn og ældre spillere.

Spil information

  • Anbefalet til alderen 4 år og ældre.
  • Velegnet for 1 til 3 spillere, dette spil er ideelt til at spille alene eller med et par venner.

Udvikling af Motoriske Færdigheder

  • Et fremragende værktøj til at forbedre øje-hånd koordination og finmotorik, mens man har det sjovt. Spillet er også en god øvelse i præcision og koncentration.

Dette træringkastningsspil fra BS Toys er en sikker vinder til alle, der søger efter en aktivitet, der kombinerer fysisk udfoldelse med sjov og læring. Uanset om du er i haven, på stranden, eller i stuen, er der garanteret underholdning for alle.