Sunflex Sportsterning: Et alsidigt træningsredskab for hele kroppen -

Sunflex Sportsterning: Et alsidigt træningsredskab for hele kroppen -

Du skal være logget ind for at kunne lave bestillinger

SUNFLEX® SPORTS DICE JUNIOR, et alsidigt og effektivt træningsredskab designet til at styrke hele kroppen. Dette innovative træningsværktøj er ideelt til brug i klasseværelser, klubber, fitnesscentre og styrketræningskredsløb.


Model/Varenr.: S74664

SUNFLEX® SPORTS DICE JUNIOR: Et alsidigt træningsredskab for hele kroppen - Sportsterning

Introducerer SUNFLEX® SPORTS DICE JUNIOR, et alsidigt og effektivt træningsredskab designet til at styrke hele kroppen. Dette innovative træningsværktøj er ideelt til brug i klasseværelser, klubber, fitnesscentre og styrketræningskredsløb.

Funktionel og Engagerende Træning

  • Målrettede Øvelser: Hver side af SPORTS DICE JUNIOR indeholder en øvelse, der fokuserer på forskellige muskelgrupper. Dette sikrer en alsidig træning, der forbedrer den samlede fitness.
  • Praktisk Størrelse og Robust Design: Med en størrelse på L 20 x B 20 cm og en vægt på 236 g, er denne terning nem at bruge og transportere, hvilket gør den perfekt til en række forskellige træningsmiljøer.

Høj Kvalitet og Holdbarhed

  • Skumkerne med Neoprenovertræk: Terningen består af en skumkerne, der tilbyder stabilitet og komfort, og er beklædt med et holdbart neoprenovertræk. Dette gør terningen blød og behagelig at gribe, samtidig med at den er vandafvisende og beskytter mod fugt.
  • Hygiejnisk og Holdbar: Denne kombination af materialer sikrer, at terningen forbliver hygiejnisk og holdbar, selv under intensiv træning.

Ideel til Fysisk Uddannelse og Træning SUNFLEX® SPORTS DICE JUNIOR er den ideelle løsning til skoler, sportsklubber og fitnesscentre, der søger et alsidigt og engagerende træningsværktøj. Dens forskelligartede øvelser og holdbare design gør den til et uvurderligt redskab for alle, der ønsker at forbedre deres fysiske kondition og muskelstyrke.

Produktinformation

  • Pakkeenhed: 12 stk. pr. pakke.
  • Vægt: 236 g
  • Dimensioner: L 20 x B 20 cm

Med SUNFLEX® SPORTS DICE JUNIOR fra FUNSPORT SPORT DICE serien, får trænere og undervisere et unikt og effektivt værktøj til at skabe dynamiske og alsidige træningsrutiner, der motiverer og engagerer deltagerne.