Papegøje spil, træ

Papegøje spil, træ

Du skal være logget ind for at kunne lave bestillinger

Papegøje spil med i alt 28 papegøjer, hvor det gælder om at samle dem og score det højeste antal point, men pas på at du ikke mister dem alle.

Sjov spil, hvor der både skal spille taktisk og modigt samt lidt held til for at vinde.

Til børn fra 8 år. Alle papegøjer er 10 cm høje, af hårdt pap og med forskellige point på sig.


Model/Varenr.: GA368

BS Toys Parrots GA368 er et farverigt og strategisk spil, designet til at teste spillernes taktiske færdigheder og evne til at tænke fremad. Dette spil er perfekt for børn og voksne, og tilbyder en sjov og udfordrende aktivitet, der kan nydes af hele familien.

Spillet går ud på at samle papegøjer i forskellige farver. Spillere skal være opmærksomme og strategiske, da indsamling af to eller tre papegøjer af samme farve kan medføre, at de mister alle deres point. Dette tilføjer et lag af taktisk dybde til spillet, hvor spillere skal planlægge deres træk omhyggeligt for at optimere deres score uden at risikere for store tab.

BS Toys er kendt for deres fokus på bæredygtighed og miljøvenlige produkter, og Parrots GA368 er ingen undtagelse. Det er fremstillet med henblik på både holdbarhed og økologisk ansvarlighed, hvilket sikrer et kvalitetsprodukt, der kan tåle mange timers underholdning.

Dette produkt er ideelt til dem, der søger en underholdende og udfordrende spiloplevelse, der også styrker strategiske tænkningsevner.

 

Titel Type Størrelse Download
ga368-papegoejespil-trae-spillemanuel.pdf PDF 6.53MB Download